Training op afstand is super-praktisch en werkt snel. Door op een geschikt moment te Skypen, hebben we toch volwaardige gesprekken. En dat kan zowel buiten als binnen werktijden. Daarnaast houden we de kosten laag, want niemand hoeft te reizen.  In principe zijn twee Skype-sessies voorzien. Je mag ook de nodige online ondersteuning verwachten, als hulp bij het opstellen van de tussenproducten. In twee weken ben je klaar voor je optreden.

Jean-Paul Trainer coach Toonen

Je hoeft in deze training niet voor een camera op te treden. Want deze aanpak gaat via inspiratie en gezond verstand. We gaan er vooral een verwonderende en interessante training van maken. En zo leer je voor altijd hoe je jouw speeches kunt voorbereiden. En mocht je nu denken, hoe overwin ik dan mijn angsten en onzekerheid? Welnu, laat je verrassen, ik beloof je dat je daar met een glimlach overheen stapt.

Het meest effectief is, als je een echte presentatie op het oog hebt. Dan kunnen we daar namelijk naar toe werken. Als blauwdruk voor al je volgende presentaties. Maar als je nog geen echte talk in je agenda hebt, kunnen we toch aan de slag.

De kosten van de hele training zijn € 800,- ex btw. Indien je werkgever, opleiding of vakgroep in deze kosten voorziet, maken we graag vooraf een offerte met daarin alle voorwaarden. In veel gevallen zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. Op Google kun je de beoordelingen zien door eerdere cursisten. En heb je nog vragen, bel me gerust.