Begin je een startup, dan zul je op een dag voor investeerders moeten pitchen. En dat is zowel spannend als moeilijk. Voor startende ondernemers is pitchen de essentiële vaardigheid om ideeën op te schalen.

Je voorbereiding is de ruggengraat van de presentatie. Omdat potentiële investeerders vooral willen dat je efficiënt presenteert. Dus als je een goed doordachte strategie paraat hebt, kun je in korte tijd overtuigen. En dat gebeurt zelden door improvisatie. Integendeel.

begin het gesprek

De meest voor de hand liggende valkuil is die van ‘verkopen en aanprijzen’. Dat is zinloos. De aandacht van de investeerders kun je alleen via een herkenbaar probleem naar jouw oplossing leiden. En gaandeweg ontvouw je de grote verschillen, die jouw idee gaat maken. Dus stel jouw pitch nu eens voor als het begin van een gesprek. Daarom zijn alle mogelijke vragen en antwoorden na je presentatie nóg belangrijker dan de pitch zelf.

Pitch High Tech Medic

Investeerders hebben meestal meer scepsis dan een gemiddeld publiek. Dus kun je het beste een persoonlijk gesprek voeren, waarin je hun scepsis accepteert als vertrekpunt. Succesvolle ondernemers zijn continu voorbereid op vragen, met overtuigende uitleg. En daar help ik je graag bij.

We zijn geneigd te denken dat we in onze ideeën moeten investeren. Maar je moet vooral in jezelf investeren. Na deze training ben je een ervaren spreker met het zelfvertrouwen dat succes uitstraalt. Mijn Startup Pitch Training duurt ongeveer 20 uur online, verdeeld over 8 sessies. Bij live meetings doen we dit in ongeveer 5 middagsessies. Zo is er ook wat huiswerk maar uiteindelijk word je een pitch-professional.

investering

Mijn training is 100% op maat gemaakt en altijd afgestemd op jouw markt en product. Het tarief voor een startup pitch training is € 2.500, – excl. btw. En daarna bied ik gratis levenslang support.