Vandaag overwin ik mijn schroom.

Ga je niet graag het podium op..? Vermijd je een groot publiek? Natuurlijk, tijdens een pandemie moet je dat ook niet willen. Maar het is wel een goed moment om te leren hoe je dat nu slim aanpakt. Want op een dag zul je moeten presenteren. Gebruik deze tijd dan nuttig. Overwin nu je schroom.

Als straks het Coronavirus weer is geluwd, vraagt je teamleider om eens iets te presenteren. Of krijg je de kans een groep klanten toe te spreken. Of het nu op een bruiloft is, of op een begrafenis. Het wordt tijd voor een training waarmee je je zelfzeker voelt op elk podium. En waarmee je met plezier uitkijkt naar je optreden. Dat klinkt misschien ver weg, maar vandaag zit je er dichterbij dan ooit.

Presenteren voor publiek

Honderden anderen gingen je voor. Zij beheersen nu een strategie die hun op elk podium doet stralen. En als je eenmaal een aanpak hebt die werkt, dan wordt presenteren superleuk.

Ik zorg dat je nooit meer met lege handen staat, op welk podium ook. Klinkt je dat ongeloofwaardig in de oren, dan lees de reviews van de vele voorgangers. Zij geven nu regelmatig presentaties en dat brengt hen snel vooruit. Dus gebruik deze tijd van stilstand zo nuttig mogelijk. En leer een vaardigheid die jou overtuigend op de kaart zet.

Ja, ik wil graag meer weten over deze training

Wil je goed leren presenteren? Voor klanten, op feestelijke momenten of op een innovatie-podium? Hier vind je een methode die werkt én heel plezierig is. Je weet: spreken voor publiek moét je gewoon beheersen. Hoe beter je dat kunt, zoveel succesvoller is je toekomst.

Met deze korte en betaalbare methode besteed je de komende weken van stilstand aan een zeldzame vaardigheid. Wil je klaar zijn voor een succesvolle zomer, stuur dan je gegevens in. En ik mail je meteen aanvullende informatie.

    podium presentatie wetenschap onderzoek PhD Postdoc