Sta je voor een sollicitatie, of wil je een plan maken om de arbeidsmarkt te verkennen, dan kan ik je helpen. Want solliciteren op een functie is de laatste jaren ingrijpend veranderd. En er zijn heel wat manieren om je kansen te vergroten.

Was de arbeidsmarkt decennia lang een vacature-wereld, dat mechanisme kantelt stilaan. Zoals sollicitanten massaal in rij stonden voor die ene begeerlijke job, zo kunnen ze nu hun meest aantrekkelijke job bijna zelf initiëren.

wederzijdse verkenning

De moderne medewerker wacht niet zomaar vacatures af. Nee, die is ondernemend en stelt bovendien eisen aan een bedrijf. Met die houding maak je de meeste kans op een perfecte baan. En hoe je in dat ideale vaarwater komt, leer ik je graag. Ik werk dan ook succesvol samen met diverse loopbaanbegeleiders.

Jean-Paul Toonen moderator bij Limburg Werkt

We gaan jouw strategie op maat samenstellen. Wil je een portfolio onder de aandacht brengen van je favoriete bedrijf, of heb je een bestaande vacature op het oog? Of zijn we nog niet zover, en wil je je kansen vergroten in het algemeen? Ik help je aan een strategie waarmee je je sterk voelt.

je beste toekomst

De sollicitatietraining wordt dus op maat gemaakt. We zijn er ongeveer drie sessies (online of live) mee bezig. En het tarief voor zo’n training is € 800, – excl. btw. En daarna bied ik gratis levenslang support.