Sta je voor het vinden van subsidie voor je onderzoek, dan bepaalt de pitch voor research je volgende carri̬restap. En al ben je een topper in je vak, het pitchen is een ander vak. Straks sta je tegenover een onderzoekscommissie Рof je presenteert online voor een jury Рdan zul je deze mensen moeten overtuigen van de betekenis van jouw voorgenomen onderzoek. Hoe maak je jouw voorstel tot de beste keuze?

complexe beproeving

Het lastige is dat je jouw aandacht voor het wetenschappelijk onderzoek, moet verleggen naar de betekenis van dat onderzoek voor de investeerder, of voor de samenleving. En dat je uitdrukking moet geven aan de resultaten, die er nog niet zijn. (Zo’n Pitch voor Research vertoont verwantschap met de Startup-pitch).

PhD researcher in laboratory

Dus gaan we jouw strategie op maat samenstellen. Dat betekent dat we in een aantal dagen het verhaal ijzersterk construeren. Vaak krijg je voor zo’n presentatie maar een half uurtje de tijd. En dan hangt alles af van de opbouw, de begrijpelijkheid en de manier waarop je eventuele vragen hebt voorbereid. Dus dat laatste doen we ook.

Maatwerk

Mijn training is 100% op maat afgestemd op jouw domein, jouw project en de jury. Het tarief voor jouw research pitch training bepalen we in overleg, afhankelijk van de uitdaging. En daarna bied ik gratis levenslang support.