Overige diensten

Alle soorten ondersteuning bij Pitchen en Presenteren.

Het organiseren van events voor Online Publiek

Het organiseren van een geslaagd event of online meeting vraagt een goede voorbereiding.

Wij kennen de valkuilen en slimme oplossingen op dit terrein.

NEEM CONTACT OP
Stadsgoud public speaking event

Een open podium voor creatieve ideeën.
Inschrijvers met creatieve ideeën gaan op een open podium in competitie voor het vereiste budget.

Meerdere jaren achtereen organiseerden wij StadsGoud. Het Elisabeth Strouven Fonds geeft financiële steun aan initiatieven van burgers in de regio Zuid-Limburg. Om hen aan te moedigen ideeën in te dienen, organiseerden we een open podium voor briljante plannen op zoek naar financiering. Training, presentatie, hosting en online streaming waren inbegrepen. Het evenement was zeer succesvol en er werd meer dan € 400.000 uitgegeven aan sociale en gemeenschapsprojecten.

Valentin Loellmann in conversation with Jean-Paul Toonen at Schoubrouck studio

Interview voor een Online Publiek
Als iemand liever niet presenteert maar wil worden geïnterviewd, dan kan ik het gesprek hosten en regel de stream naar een online publiek.

In dit voorbeeld werkte ik voor een Rotary event tijdens de COVID lockdown. Kunstenaar Valentin Loellmann, presenteerde het plan voor een nieuwe artistieke studio in de historisch Cokesfabriek. Loellmann koos voor de interview-vorm, zodat hij zonder verdere voorbereiding kon optreden. Met meer dan 40 online toeschouwers kreeg de kunstenaar de kans om zijn overwegingen te delen. En bovendien konden de kijkers live vragen stellen op allerlei onderdelen. Alles werd geregistreerd met video voor de afwezigen.

Brightlands TEDx event at Campus

Wetenschappelijk podium voor professionals.

Het organiseren en presenteren van een sprekers platform inclusief de samenstelling van het programma. Alle sprekers waren getraind en goed voorbereid op het event.

De Brightlands Chemelot Campus wilde graag een podium voor hun wetenschappers en ondernemers in de stijl van TED. Het event werd door mijzelf gepresenteerd  en ik organiseerde ook de opnamen van alle presentaties om de mensen te bereiken die niet op de campus aanwezig konden zijn. Met behulp van de license van TEDxMaastricht werd het TED format gewaarborgd.

Petra de Waal voor Limburg werkt met Jean-Paul Toonen

Een lockdown online TV-show

Ik organiseerde 10 edities van een lokale tv-studio met een stream-publiek in de regio Limburg.

Ik organiseerde een veilige tv-studio tijdens de COVID lockdown tegen minimale kosten. Daarmee gaf ik een platform aan regionale ondernemers, opleidingsinstituten en bestuurders. Door elke aflevering interessante gasten uit te nodigen via Zoom, creëerden we een interactieve en open tv-omgeving met live stream. Alle afleveringen staan beschikbaar op YouTube en het geheel wordt inhoudelijk versterkt door een website: LimburgWerkt.nu 

Services

De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Dat komt omdat ik uitsluitend werk met creatieve professionals, die zich ook vrij voelen om op verzoek nieuwe oplossingen te bedenken. Zo onderhoud ik ook contact met organisatoren van open podia, debatcentra en TEDx platforms. Voel je vrij om te informeren naar de grenzeloze mogelijkheden.

  • TV-studio, corona-proof, 3 camera’s  –  € 1.700.- ex btw

  • In-Company tv-studio   –  vanaf  € 1.700.- ex btw

  • Een live-event 0nline presenteren  –  vanaf € 1,000.- ex btw

  • Speakers Event organiseren  –  vraag naar een gepaste raming

  • Conferentie coördinatie –  vraag naar een gepaste raming

  • Streaming interview met publieks interaction –  vanaf € 1.700.- ex btw

  • Support rond video opnamen, vlogs and podcasts  –  vraag naar een gepaste raming

  00.31-6.55.33.44.19

Telephone

You like to fill out a form? go ahead, I’ll call you.

Or call me right away 😉