Vandaag overwin ik mijn schroom.

Ga je niet graag het podium op..? Vermijd je een groot publiek? Als wetenschapper kun je niet langs de zijlijn blijven staan. Op een dag zul je moeten presenteren. Waarop wacht je dan? Overwin nu je schroom.

Het wordt tijd voor een training waarmee je je zelfzeker voelt op elk podium. En waarmee je met plezier uitkijkt naar je optreden. Dat klinkt misschien ver weg, maar vandaag zit je er dichterbij dan ooit.

podiumvrees schroom spreekangst PhD Postdoc

Honderden wetenschappers gingen je voor. Zij zagen hun eerste optredens met stress tegemoet. Maar al na een week keken ze heel anders tegen die uitdaging aan. Want als je eenmaal een strategie beheerst die werkt, dan wordt presenteren juist leuk.

Ik zorg dat je nooit meer met lege handen staat, op welk podium ook. En dat je er plezier in krijgt. Klinkt je dat ongeloofwaardig in de oren, dan lees de reviews van de vele voorgangers. Zij geven nu regelmatig presentaties en dat brengt hen snel vooruit.

Ja, ik wil graag meer weten over deze training

Wil je goed leren presenteren? Congres-presentaties, korte voordrachten? Hier vind je een methode die werkt én heel plezierig is. Je weet: spreken voor publiek moét je beheersen. Hoe beter je dat kunt, zoveel succesvoller is je toekomst.

Met deze korte en betaalbare methode ga je recht op je doel af. Dus als je vlot resultaat wil boeken, stuur dan je gegevens in. En ik mail je meteen aanvullende informatie.

    podium presentatie wetenschap onderzoek PhD Postdoc