Sommige organisaties hebben liever een training in hun eigen omgeving. Dat kan om individuele training gaan, of coaching van kleine groepjes tot 3 mensen. Met veel plezier werken we mee aan innovatie-programma’s, creatieve sessies en presentatie programma’s. Eventueel organiseren we zelf Pitch-programma’s en open podia op locatie.  

Zonder presentatievaardigheden ben je niet meer geloofwaardig in deze tijd. Zeker nu er steeds meer jonge professionals binnenstromen in organisaties, die via hun opleiding en scholing meer vertrouwd zijn met spreken in het openbaar, dan hun voorgaande generatie. Wie zich niet kan uitdrukken, maakt geen bekwame indruk. Iedere professional moet vroeg of laat het podium op.

In innovatieve omgevingen trainen we deelnemers in Pitch-technieken. Of de directie wil graag een enthousiasmerende nieuwjaarstoespraak. Het speechen voor personeel, klanten of stakeholders verdient een hoog niveau van spreekvaardigheid en impact. En dat bereik je met deze training.

De incompany training zorgt ervoor dat de individuele vaardigheden snel toenemen. Maar ook de organisatie als geheel wordt communicatiever. Bij voorkeur  produceren we het programma op maat, omdat elke organisatie weer andere accenten kent. Soms kiezen we voor een Open Mic podium aan het einde van de week, zodat de resultaten gedeeld worden. Maar ook in beslotenheid zetten we grote stappen.

Vraag een offerte aan voor de incompany training. De ervaring leert dat er altijd creatieve oplossingen te bieden zijn. De incompany training start vanaf € 950,- exclusief btw. Afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en trainingselementen.