Deze training voorziet in een gastcollege op locatie, over de basisstrategie achter het presenteren in het openbaar. Want hoe professioneel onze job ook is, zonder de vaardigheid van presenteren ben je in dit tijdperk van media, video en sociale platforms niet geloofwaardig. Professionals kunnen met deze training snel leren hoe hun verhaal voor te bereiden en te spreken in het openbaar.

collegetraining presentingonstage

De collegetraining is geschikt voor grote groepen en duurt ca. 2 uur. Deelnemers krijgen eventueel daarna een resumerende hand-out uitgereikt, die voorziet in de stappen naar een geslaagde talk. Een collegetraining is goed te combineren met een Open Mic of 20×20 avond. Zodat de cursisten de kans krijgen hun nieuwe vaardigheden meteen te beproeven.

Zo’n collegetraining voorziet eerst in enkele voorbeelden van sterke talks. Dat eerste deel behandelt de analyse van succes. Maar de nadruk ligt op de strategie en aanpak hoe je zelf kunt komen tot een sterke structuur en verwoording van je betoog. Deelnemers kunnen na dit college meteen aan de slag en hebben duidelijke richtlijnen hoe ze hun speech kunnen ontwikkelen. Het doel van het college is mensen te inspireren tot het zetten van concrete, logische stappen. Zodat men voortaan met groot vertrouwen het podium op gaat. En zo heeft men een basisvaardigheid die steeds creatief kan worden ingevuld.

Een collegetraining vergt voorbereiding en wordt elke editie opnieuw geactualiseerd.  De collegetraining is beschikbaar vanaf € 1.000,- exc btw. De opdrachtgever voorziet zelf in de zaal, geluidversterking en beamer & scherm.