Coaching2019-10-11T11:03:52+00:00

Speakers coaching

Wil je speechen, dan moet je iets brengen wat alle moeite waard is.

Een relevant verhaal met herinneringswaarde.

Hoe je dat aanpakt, leer ik je graag.

Eerst Strategie. Dan Coaching.

Introductie Toonen Internistendagen

Spreken voor een publiek is een complexe ervaring. Dus ontwikkel je allereerst focus. “Wat doe jij op een podium en wanneer is dat een succes?” Daarna gaan we zien hoe je je verhaal power geeft. Zodat je een goed applaus krijgt en het publiek je verhaal ook onthoudt. Door de strategie die we volgen, beschik je over ijzersterke middelen. Vooral dié maken je op het podium zelfzeker. En heb je dit één keer doorlopen, kun je het voortaan zelf.

Ik bied elke spreker persoonlijke, individuele begeleiding. Daarbij zul je geen enkele stress ervaren. Integendeel. Bij mijn coaching draait alles om inspiratie. Je verhaal krijgt de meest werkzame vorm en ook jij performt in de beste versie van jezelf. En ik zorg ervoor dat je er veel plezier aan gaat beleven, want speechen is superleuk, zo blijkt elke keer weer.

Ga je je binnenkort voorbereiden op een optreden, dan heeft mijn interventie meteen effect. Of je nu wetenschapper bent, of je hebt heel andere ambities, ik laat je zien hoe je je verhaal tot een gegarandeerd succes maakt. Als je het leuk vindt, houd ik je op de hoogte van de uitdagingen waar ik met mijn sprekers voor kom te staan. Dus meld je hieronder gerust aan voor mijn nieuwsbrief. En ik vind het leuk als je me contacteert met een vraag.

Dan stuur mij maar eens die Nieuwsbrief
Testimonial PresentingonStage

“Speechen is voor mij een belangrijk middel om een ​​publiek te bereiken. De meeste speech-trainingen die ik had, concentreerden zich op de act zelf. Wat Jean-Paul doet, is anders. Hij neemt je mee door de essentie van storytelling. En leert je om je beste anekdotes te herkennen, en daaruit een verhaal te maken met grote herinneringswaarde. Ik ben mij nu veel meer bewust van de stuurbare impact van mijn toespraak op het publiek. Maar bovenal is Jean-Paul een geweldige coach en adviseur en ik kan hem zeker aanbevelen als inspirerende trainer. Oana Cipca, voorzitter Wanna’Help Foundation en Business Development Manager bij MECC Maastricht.

Inspiratie

Zes inspirerende voorbeelden van uitgesproken en succesvolle talks.

Opdrachtgevers

Organisatoren van congressen zoeken aansprekende presentaties. Tegelijkertijd zijn er heel wat mensen met een bijzonder of zelfs baanbrekend verhaal. Maar als je de skills van het presenteren niet beheerst, bereik je het publiek niet. En dat terwijl het helemaal niet ingewikkeld of kostbaar is om iemand met een goed verhaal te trainen tot een goede spreker. Wie dit proces eenmaal heeft doorlopen, kan zich voortaan altijd zelfstandig en succesvol voorbereiden op een nieuwe presentatie. Hoe interessant is dat?

Ik werk voor congres-organisatoren, voor vakgroepen, overheden en universiteiten maar ook voor scholen, leraren en studenten. Ik train artsen, ondernemers en starters, iedereen kan terecht, want deze methode werkt altijd.

Telephone

Voor wie van formulieren houdt….

Of bel me meteen mobiel op 06 – 55.33.44.19