Een overtuigende business pitch is voorwaarde voor een vlotte carrière. Want in elke job mag je best opvallen, te midden van je collega’s. En als je deel uitmaakt van de kopgroep waarbinnen de mooie veranderingen plaatsvinden, dan moet je kunnen pitchen. Om je team en management te overtuigen van de volgende stap.

doelgericht presenteren

Een business pitch bevat aanstekelijk engagement in de taal van jouw bedrijf. In de woorden en in een stijl die je collega’s begrijpen, breng je de toehoorders aan een nieuw gezichtspunt. Je biedt een perspectief dat inspireert en alle moeilijke vragen kan doorstaan. Zo begint vernieuwing. En jij bent straks degene die weet hoe dat moet.

company pitch bedrijfs presentatie

Als je jouw organisatie iets kunt bieden van betekenis, dan is het voorbereiden van de introductie cruciaal. Je krijgt maar één kans om een gedurfd voorstel te doen. Dus gaan we jouw verhaal voorbereiden. En analyseren op de optimale werkzaamheid. Inclusief de vragen die men beslist gaat stellen.

overtuigen met impact

We gaan je plan ontleden op de meest krachtige argumenten. En ontwerpen een solide structuur die overtuigt. Zeg maar gerust, een training in Don Draper kwaliteit. We zijn er ongeveer drie sessies (online of live) mee bezig. En het tarief voor zo’n training is € 800, – excl. btw. En daarna bied ik gratis levenslang support.

don draper kodak pitch presentation